Us donem la benvinguda!

Sarrià – Sant Gervasi Decideix ja està recollint vot anticipat. Us animem a col·laborar amb nosaltres des d'avui mateix. Contacteu-nos a sarriasantgervasi@barcelonadecideix.cat i comencem a treballar plegats!

diumenge, 19 de desembre del 2010

Nadales i recollida de vot

Ahir dissabte 18 de desembre es va dur a terme la cantada de Nadales. La plaça de Sarrià va ser l'espai que va viure l'esdeveniment promogut des de Sarrià - Sant Gervasi Decideix i protagonitzat per la Coral Poble que Canta. Un ambient festiu i nadalenc va envair durant tot el matí el centre de Sarrià. La plaça on a més es feia la Fira de Nadal va ser testimoni també de la recollida de vot anticipat. Centenars de persones varen apropar-se a exercir el seu dret de vot. A manifestar lliurament la seva opinió sobre la consulta d'independència de Catalunya.

Famílies senceres, gent gran i veïns del barri i de tota la ciutat varen votar. Un dia més va triomfar la democràcia i la ciutadania. Decidir-se és definir-se i votar és en democràcia la forma d'expressar la llibertat d'acció i de poder. Practicar la democràcia és assumir responsabilitats, aprofundir en el sentit de ciutadania i de comunitat. Vincular-se d'una forma més estreta amb l'entorn humà en el que vivim. Una societat democràtica és una societat oberta, valenta que no te por de mostrar-se tal com és, a reconèixer que vol i que no vol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada