Us donem la benvinguda!

Sarrià – Sant Gervasi Decideix ja està recollint vot anticipat. Us animem a col·laborar amb nosaltres des d'avui mateix. Contacteu-nos a sarriasantgervasi@barcelonadecideix.cat i comencem a treballar plegats!

dimarts, 28 de desembre del 2010

Catalunya - Hondures

Avui dimarts 28 a les 19:00 a l'estadi Olímpic Lluís Companys la selecció catalana de futbol jugarà contra la selecció d'Hondures. El combinat dirigit pel mític entrenador del Dream Team, Johan Cruyf, jugarà un amistós amb la selecció centreamericana. Animeu-vos a assistir-hi, gaudiu del joc de Xavi, Puyol, Piqué, Busquets...

Les entrades estan disponibles a través del ServiCaixa a preus populars (10 € lateral i 30 € tribuna). Per a més informació, consulteu el web del partit.

Barcelona Decideix hi serà present per donar suport a la nostra selecció, i a més aprofitarà per reivindicar la consulta i recollir vot anticipat. Es distribuiran 10 taules mòbils de vot anticipat, tant dins del recinte com als voltants, i a més desenes de voluntaris també recolliran vot fedatari entre el públic.

Barcelona Decideix anima els barcelonins a assistir a l'estadi, gaudir d'un bon matx i donar suport a la nostra selecció i a la democràcia tot votant anticipadament en la consulta sobre la independència.

Sarrià - Sant Gervasi Decideix hi serà present, coordinant una taula de recollida de vot anticipant, amb fedataris que recolliran vot entre el públic. Animant a la selecció i promovent la participació de la gent a la consulta de la independència, la democràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada