Us donem la benvinguda!

Sarrià – Sant Gervasi Decideix ja està recollint vot anticipat. Us animem a col·laborar amb nosaltres des d'avui mateix. Contacteu-nos a sarriasantgervasi@barcelonadecideix.cat i comencem a treballar plegats!

dimecres, 6 d’octubre del 2010

Presentació del llibre D'Arenys de Munt al Cel



Dijous que ve dia 14 d'octubre es presenta a la Casa Orlandai (Sarrià) el llibre D'Arenys de Munt al Cel. L'inici de les consultes independentistes, de Josep Manel Ximenis, un dels actors principals de la jornada històrica que va tenir lloc el 13 de setembre de 2009. Ximenis ens avançarà detalls del llibre, que explica com va començar el moviment de consultes populars que avui treballa perquè els catalans puguem exercir el nostre dret a decidir. Sarrià-Sant Gervasi Decideix hi serà present: us animem a tots a venir-hi!

SINOPSI DEL LLIBRE
Títol: D'Arenys de Munt al Cel. L'inici de les consultes independentistes
Autor: Josep Manel Ximenis
Editorial: CIM Edicions
Pròleg: Jordi Bilbeny

Les idees, les propostes, no sorgeixen del no-res. Algú les té, algú les desenvolupa i algú les porta a terme amb unes motivacions determinades.

El ritme trepidant amb què van tenir lloc, durant el 2009 i 2010, totes les consultes populars sobre la independència a partir de la d'Arenys de Munt del 13 de setembre de 2009, ha comportat que una de les iniciatives democràtiques més importants i innovadores de la nostra història no hagi tingut encara l'ocasió de ser explicada amb la tranquil·litat adequada. Al mateix temps, això ha provocat de manera indirecta que s'escampés una certa desinformació entorn d'aquest tema i que hi haguessin intents d'apropiar-se-la en exclusiva. Es feia urgent que es resolguessin algunes confusions i es revelés la part més amagada d'aquella història. Aquest llibre relata en primera persona el desenvolupament de les idees de tot aquell projecte i les motivacions que el van fer possible. Alhora, també vol ser un homenatge a totes aquelles persones d'Arenys de Munt i d'arreu de Catalunya, sense les quals tot plegat no hauria estat possible.

El llibre inclou les adhesions a la consulta d'Arenys de Munt, documents diversos i informació referent a les poblacions on han tingut lloc la resta de consultes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada