Us donem la benvinguda!

Sarrià – Sant Gervasi Decideix ja està recollint vot anticipat. Us animem a col·laborar amb nosaltres des d'avui mateix. Contacteu-nos a sarriasantgervasi@barcelonadecideix.cat i comencem a treballar plegats!

dijous, 21 d’octubre del 2010

Correllengua a Sant Gervasi i Fira del Comerç a Sarrià!


Aquest dissabte, 23 d'octubre, Sarrià-Sant Gervasi Decideix participa en dos actes importants del districte.

D'una banda, participarem al Correllengua de Sant Gervasi, que organitzen la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL), la CUP Barcelona i el Casal Popular Manuel de Pedrolo. A la plaça de Frederic Soler (darrere el Mercat de Sant Gervasi), hi trobareu una exposició sobre la llengua i activitats diverses. Per als més petits, a les 12 h del matí hi haurà un contacontes, un taller de dibuix i màgia; a partir de les 16 h hi haurà animació infantil. També s'organitza un dinar popular i, més tard, una xocolatada. No hi faltarà un toc poètic, de la mà d'Enric Casasses. L'acte del Correllengua acabarà amb la lectura del Manifest de la CAL escrit per l'escriptora i periodista Patricia Gabancho.

D'altra banda, l'Eix Comercial de Sarrià organitza la Mostra de Comerç al Carrer i Gastronòmica i, des de les 10 del matí, el carrer Major de Sarrià s'omplirà de paradetes dels botiguers i de les entitats del barri. Com ja va fer a l'anterior Mostra, el 13 de maig, l'Associació de Veïns de Sarrià ens deixa compartir la seva paradeta i des d'aquí els ho volem agrair.

En els dos actes, Sarrià-Sant Gervasi Decideix tindrà taules informatives, des d'on els voluntaris difondrem la Consulta, vendrem samarretes i gorres de Barcelona Decideix i imants per a la nevera; buscarem persones que vulguin adherir-se a la plataforma i explicarem tot el que calgui per fer arribar a tanta gent com sigui possible la informació sobre el 10A.

Us animem a tots a participar en aquests esdeveniments i a gaudir-los!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada