Us donem la benvinguda!

Sarrià – Sant Gervasi Decideix ja està recollint vot anticipat. Us animem a col·laborar amb nosaltres des d'avui mateix. Contacteu-nos a sarriasantgervasi@barcelonadecideix.cat i comencem a treballar plegats!

dilluns, 9 de maig de 2011

Assemblea i Arrossada

El proper dissabte 14 de Maig es convocarà la darrera assemblea de Sarrià - Sant Gervasi Decideix. L'ordre del dia de l'Assemblea serà el següent:    

1. Estat de comptes 
2. Resum de les darreres actuacions 
3. Tancament de Sarrià-Sant Gervasi Decideix   

Hora: 11 h 
Lloc: CP St. Vicenç de Sarrià (C/Pare Miquel n.8. Damunt del mercat de Sarrià) 

Un cop acabada farem un dinar de germanor. El dinar arrossada tindrà lloc a Casa Orlandai (C/Jaume Piquet, 23; al costat de la sortida de FGC de  l'estació de Sarrià) a les 14 hores. Per poder assistir al dinar és imprescindible pagar per avançat la quantitat de 15 euros, fent un ingrés al compte corrent 2100 3031 85 2200649876 amb l'especificació del nom i cognoms. Després ho heu de comunicar al correu electrònic següent: info@sarriasantgervasidecideix.cat  per poder organitzar el dinar com cal. 

El menú serà: 
                   Entrants. 
                   Paella. 
                   Postres.  

Finalment i no menys important, si teniu fotografies de la consulta que vulgueu compartir amb la resta del grup humà que hem fet possible aquesta gesta que ja és part de la història de la nostra ciutat. Si us plau, porteu-les en una memòria USB per tal que les puguem inserir junt amb les de la resta de la gent a la nostra pàgina de Facebook.


                AJUDEU-NOS A COMMEMORAR UNA FITA HISTÒRICA


1 comentari:

  1. Us convido a adherir-vos a www.assemblea.cat, i a ajudar a muntar l'Assemblea Nacional Catalana!
    Miquel Strubell

    ResponElimina