Us donem la benvinguda!

Sarrià – Sant Gervasi Decideix ja està recollint vot anticipat. Us animem a col·laborar amb nosaltres des d'avui mateix. Contacteu-nos a sarriasantgervasi@barcelonadecideix.cat i comencem a treballar plegats!

dimarts, 18 de gener del 2011

Formació de Fedataris i Voluntaris de Punt de Votació Mòbil.

Tot just fa una setmana vàrem fer una altra jornada de formació de fedataris i voluntaris de parada. A Sarrià - Sant Gervasi Decideix fem les coses bé, amb rigor i serietat. Les jornades de formació tenen una durada aproximada d'una hora i quart. Els participants reben una instrucció amb detall del comportament i habilitats que requereixen aquests dos tipus de voluntariat. Se us formarà a partir del coneixement i l’experiència que dia a dia, setmana a setmana acumulem.  




La figura dels Fedataris és essencial per aconseguir un bon resultat de participació en la recaptació de vot anticipat. El fedatari com a voluntari acreditat per recollir vot anticipat, facilita amb la seva tasca que puguem apropar la consulta a famílies, grups d'amics, companys de feina, veïns, gent gran...tots aquells col•lectius que difícilment a peu de carrer podrem accedir. Poder estendre una xarxa de fedataris per tot el districte garantirà poder facilitar el vot a tota aquella gent que no pot apropar-se a algun dels nostres punts de votació mòbils. 

Per una altra banda, els Voluntaris de Punt de Votació  Mòbil tenen una gran responsabilitat. Situats estratègicament en llocs concorreguts són els encarregats d’aconseguir a peu de carrer el major nombre de vots. Sense ells la recollida de vot anticipat fracassaria. 


Ver Mapa Web en un mapa más grande


Ajudeu-nos a omplir el mapa de Fedataris i Puntsde Votació Mòbil. Veniu a la reunió de formació que es farà el proper dimarts dia 25 al CP de Sarrià. Consulteu la nostra Agenda. Us hi esperem.  



MOBILITZEM TOT EL DISTRICTE!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada