Us donem la benvinguda!

Sarrià – Sant Gervasi Decideix ja està recollint vot anticipat. Us animem a col·laborar amb nosaltres des d'avui mateix. Contacteu-nos a sarriasantgervasi@barcelonadecideix.cat i comencem a treballar plegats!

divendres, 10 de desembre del 2010

BARCELONA DECIDEIX

La consulta que va néixer a Arenys d'Amunt i que a recorregut tot el territori del país per fi ha arribat a la capital, a Barcelona. Ara Barcelona Decideix.

Aquest diumenge 12 de desembre començarà el vot anticipat a la Barceloneta. Durant aquesta setmana, s’ha anat informant els veïns que tindran l’oportunitat de ser els primers ciutadans de Barcelona que exerceixin el seu dret a vot en la consulta sobre la independència que s’està duent a terme a tot Catalunya. Participeu de la democràcia, celebreu la llibertat de decidir que tots tenim.


A Sarrià, el dijous dia 16 de desembre, 17 h a 20 h, començarem a recollir el vot anticipat a la plaça de Sarrià.

Anticipa’t!

Expressa-hi la teva opinió!

Tant Sí com No, vota!

Totes les persones que vulgueu col·laborar a recollir el vot o a realitzar les diferents tasques, us hi podeu apuntar a la taula o bé a través de la pàgina web.

A més, tots els qui ja heu expressat la voluntat de ser fedataris, podeu passar a recollir el material i rebreu una breu formació. Els qui no pugueu venir dijous a la tarda, ens podrem trobar dissabte 18 de desembre, al matí, a la plaça de Sarrià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada