Us donem la benvinguda!

Sarrià – Sant Gervasi Decideix ja està recollint vot anticipat. Us animem a col·laborar amb nosaltres des d'avui mateix. Contacteu-nos a sarriasantgervasi@barcelonadecideix.cat i comencem a treballar plegats!

divendres, 24 de setembre del 2010

Dimarts dia 28, Assemblea: no hi podeu faltar!

Si sou de Sant Gervasi-Galvany, Sant Gervasi-La Bonanova, Sarrià, El Putxet i Farró, Les Tres Torres, Vallvidrera, Tibidabo o Les Planes, recordeu que esteu tots convidats a l'Assemblea que celebrarem el proper dimarts 28 al CP Sant Vicenç de Sarrià (c/Pare Miquel de Sarrià, 8) a les 20h.

Aquesta Assemblea és especial per dues coses:

1. El Pla de treball que presentarem i sotmetrem a votació. Us explicarem quina és l'estratègia que hem definit, el calendari que pretenem seguir i la nostra proposta de dinamització associativa i organització per barris. Tres objectius motivaran, en tot moment, la nostra tasca: democràcia, neutralitat i participació.

2. Dues propostes de data d'inici del vot anticipat. Debatrem els avantatges i inconvenients de cadascuna i, en acabat, us demanarem que trieu quina de les dues us sembla més adient.

Bona part de la informació que us presentarem la podeu consultar des d'ara mateix clicant a aquests enllaços d'aquí sota:

Presentació (inclou el Pla de treball i les propostes de data d'inici del vot anticipat)

Ordre del dia

Al final de l'Assemblea, ens reunirem per barris amb l'objectiu de conèixer-nos i començar a treballar plegats. No hi podeu faltar... Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada